perfekt perfegt
oblikovanje z občutkom
design s smislom
zaupajo nam uspešna podjetja
tradicija oblikovanja s smislom
kontakt je enostaven
 
 
   
 

Soglasje za obdelovo osebnih podatkov in pravice obiskovalcev

 

S pošiljanjem sporočila preko direktne povezave na e-naslov ali preko kontaktnega obrazca in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Perfegt, Tomaž Geršak, s.p., kot upravljavec, osebne podatke, pridobljene pri pošiljanju sporočila preko direktnega e-naslova ali s pomočjo kontaktnega obrazca, zbira in obdeluje:

  • z namenom pomoči pri izvedbi storitev ali posredovanju informacij o naših storitvah in me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi z izvedbo ali informacijo o storitvi.
S pošiljanjem svojih podatkov in s tem s strinjanjem z navedenimi pogoji potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:
  • zahtevam dostop do osebnih podatkov,
  • zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
  • soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti,
  • pri informacijskem pooblaščencu vložim pritožbo.
S strinjanjem pogojev pri sklenitvi ali pošiljanju sporočila oz. gradiva potrjujem, da smo seznanjeni tudi s tem:
  • da bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem,
  • da na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev,
  • da se osebni podatki hranijo do preklica.
Nekatera e-poštna sporočila, naročila in informacije, pridobljene pred 25.5.2018, se shranjujejo z namenom dokazila o informiranju, naročilih ali izvedbi za primer pravnega spora in se hranijo tako dolgo kot to veleva zakon. Kontaktni obrazec nima podatkovne baze in osebnih podatkov ne shranjuje avtomatično. Podatkov, pridobljenih preko elektronske pošte prav tako ne uporabljamo za marketinške analize ali reklamne kampanje.

Kaj so piškotki?
Piškotki so tekstovne datoteke, ki vsebujejo manjše količine informacij, ki jih spletnemu brskalniku pošlje spletno mesto. Te podatke pregledovalnik shrani na računalnik in jih pošlje nazaj spletnemu mestu vsakokrat, ko obiščete spletno mesto.

Kako upravljati s piškotki?
V zvezi z uporabo lastnih piškotkov lahko uporabljate spletni brskalnik na način, da omogočite, onemogočite ali brišete piškotke. Za uporabo navedenih funkcionalnosti sledite navodilom spletnega brskalnika, ki ga uporabljate.

Odločitev, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi, je povsem vaša. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate, spreminjate oz. blokirate sprejem vseh piškotkov na internetu v nastavitvah vašega spletnega brskalnika. Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Za informacije o nastavitvah piškotkov obiščite spletno stran brskalnika, ki ga uporabljate.

Katere piškotke uporabljamo na strani in zakaj?
Na spletni strani po potrebi uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. Stran trenutno ne uporablja nobenih piškotkov, torej na noben način ne zbira osebnih podatkov, med katere sodi tudi IP naslov obiskovalca.

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z rabo osebnih podatkov in morebitno uporabo navedenih piškotkov.

 
 
  fejsbuk perfegte-mail +386 (0)41 692 995kontaktni obrazecpodjetjezasebnost
perfegt - perfektna produkcija spletnih strani